Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti piros töltött tojás

Húsvéti piros töltött tojás
Húsvéti piros töltött tojás
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hát én nem tudom, milyen finnyás családom van, de a hagyományos töltött tojás nálunk nem fogy. Aztán egyszer csoda történt! :)  Megláttam ezt a pácolt tojás receptet Kicsiviktől, és azóta mindenki úgy várja, hogy Húsvét legyen, és "fessem" már a tojásokat. A tölteléket készítem másképp, mert nálunk ez jött be.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat félbe vágjuk, a sárgájukat óvatosan kikaparjuk kiskanállal. Szűrőn áttörjük, mert így lesz igazán krémes állagú, és ha habzsákból akarjuk kinyomni, nem fog eldugulni a csillagcső.
  2. Összekeverjük az összes többi alapanyaggal, habzsákba kanalazzuk, és megtöltjük a félbevágott fehérjéket. Újhagyma zöldjével megszórhatjuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 837
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
696 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
alkalom: húsvét
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

töltött tojás, szardellás töltött tojás

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

126
főtt tojás 8 db
majonéz 4 ek
szardellapaszta 1 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
mustár 1 teáskanál
kurkuma 1 kávéskanál
fekete bors 0 ízlés szerint