Baconös spárga csirkemájjal recept

Baconös spárga csirkemájjal
Baconös spárga csirkemájjal
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom mindig rágra a fülem, hogy készítsek már neki spárgát, egyébként meg él-hal a baconös receptekért. Azért ezt a receptem választottam, mert egyből kész egy komplett étel, nem kell még külön küszködni körettel vagy a hússal.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Mindenkinek és melegen tudom ajánlani.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkemája-baconös spárga, spárgával sült baconös csirkemáj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgákat a szokásos módon megtisztítjuk, a fás szárát levágjuk, majd olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk-borsozzuk. 4-5 db spárgát egybe fogva baconnel körbetekerjük, és egy hőálló tálba egymás mellé fektetjük.
  2. A májakat az inaktól megtisztítjuk, és darabonként baconnel körbetekerjük, majd a spárgákra halmozzuk, és alufóliával takarjuk.
  3. Nem előmelegített sütőbe tesszük, és kb 20 percig fólia alatt, majd még 10-15 percig fólia nélkül nagy hőmérsékleten sütjük.

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 1800 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 117
elküldve: 5
receptkönyvben: 230
elkészítve: 16/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Debmo

Mióta szakács: 2009.10.22.
46 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

828