31 étel, amit májusban el kell készítened

Májusban szerencsére már bővül a kínálat. Érkezik az eper, rebarbara, bodza, zöldségek közül pedig a spárgára koncentráltunk, hiszen olyan rövid a szezonja.

  1. 1.

    Tavaszi spárgás bavette

  2. 2.

    Duplacsokis-epres muffin

  3. 3.

    Bodzapezsgő

  4. 4.

    Duplán epres tiramisu

  5. 5.

    Sonkás spárgás tükörtojás - olasz reggeli

  6. 6.

    Tormás-citromos krumplisaláta

  7. 7.

    Epres-túrós süti

  8. 8.

    Sonkás-krémes tavaszi sajttekercs

  9. 9.

    Krémsajttal töltött zellerszár

  10. 10.

    Spenótos-fokhagymás hajtogatott pogácsa

  11. 11.

    Répatorta-muffin illatos mázzal

  12. 12.

    Meggyes cukkinis mákos lepény

  13. 13.

    Medvehagymás-ricottás minibatyuk

  14. 14.

    Túrós pite epres-rebarbarás szósszal

  15. 15.

    Mángolddal töltött lepénykenyér

  16. 16.

    Tavaszi tésztasaláta friss retekkel

  17. 17.

    Epres koszorú

  18. 18.

    Kijevi csirkemell sütőben sütve

  19. 19.

    Zöldspárgás penne

  20. 20.

    Spárga leveles tésztában

  21. 21.

    Töltött karalábé ahogy Esztella készíti

  22. 22.

    Szent Kelemen torta

  23. 23.

    Tavaszi zöldborsós tészta húsgombóccal

  24. 24.

    Mini hamburger tejszínes-gombás mártással

  25. 25.

    Epres-rebarbarás rétes

  26. 26.

    Kókuszos torta Róka a fazékban konyhájából

  27. 27.

    Bodzavirág omlett vaníliafagyival és eperrel

  28. 28.

    Mascarponés-epres csokitorta

  29. 29.

    Csokis pite eperrel

  30. 30.

    Meggyes pite őzgerincben kakaós öntettel

  31. 31.

    Epres-citromos desszert laktózmentesen

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek