18 rakott húsos egytálétel - hiba nélkül!

Készülj vacsorára egy elronthatatlan rakott hússal! Variáld kedvenc alapanyagaiddal, pakold meg bőségesen, építsd saját ízlésed szerint! Mondjuk így...

  1. 1.

    Tavaszi rakottas

  2. 2.

    Füstölt sajtos csirkemell krumplipürén

  3. 3.

    Rakott csirkemell 4. - tejszínes-sonkás

  4. 4.

    Csirkemell bazsalikomos besamel mártással

  5. 5.

    Lusta asszony rakottasa

  6. 6.

    Tepsis tarja Mártitól

  7. 7.

    Gombás-paradicsomos rakottas

  8. 8.

    Kolbászkrémes rakott hús

  9. 9.

    Matróztál

  10. 10.

    Krémes csirkemell burgonyaágyban

  11. 11.

    Spenótos sertéscomb

  12. 12.

    Parmezános húslepény

  13. 13.

    Zöldfűszeres tarja burgonyaágyon

  14. 14.

    Gombás-kakukkfüves ragu kenyérpaplan alatt

  15. 15.

    Pásztorpite ahogy Gréti készíti

  16. 16.

    Sajttal rakott hús

  17. 17.

    Medvehagymás tepsis hús

  18. 18.

    Csirkemájas rakott csirkemell

Olvastad már?

Ezzel a 23 medvehagymás recepttel biztosítsd be magad márciusra!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek