A 13 "leglustább" sütemény - szórt, dobálós és társai

Végtelenül egyszerű sütési módról van szó: mindent beledobálunk/-rétegzünk egy tepsibe, leöntjük tejes-tojásos keverékkel, és a sütő majd elvégzi a munkát helyettünk.

  1. 1.

    Szórt cukkinis pite

  2. 2.

    Barackos-túrós morzsaszelet

  3. 3.

    Dobálós süti ahogy Gonseen készíti

  4. 4.

    Túrós-pudingos tepsibe dobálós

  5. 5.

    Lusta asszony sütije Erabell konyhájából

  6. 6.

    Tepsibe dobálós túrós süti

  7. 7.

    Tepsis szórt túrós

  8. 8.

    Bólyi dobálós túrós

  9. 9.

    Zabpelyhes meggyes kocka

  10. 10.

    Bólyi túrós

  11. 11.

    Lusta túrós

  12. 12.

    Lusta asszony rétese Zsóka konyhájából

  13. 13.

    Szórt túrós zora konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!