Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttekercs sonkával, tojással töltve recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 550 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 2196 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 243 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Skorpió
Skorpió / Skorpió Fri, 2012-03-30 00:30

Kedves Andy81!

Én is kipróbáltam ezt a finomságot. Ha hétvégén jönnek a vendégek, akkor szintén asztalra kerül.
Mélyhűtés után tényleg gyönyörűen szeletelhető. Köszi a recpetet!

Jó hétvégét: Skorpió

szorike
szorike Sat, 2011-02-26 16:55

Ezt az anyukámtól tanultam, ő húsvétra szokta késziteni, van aki csak ezért jön hozzánk ilyenkor:)
Én is készitettem már és én is teszek bele pritaminpaprikát, zöldet is pirosat is, szép szines lesz tőle.

fincedina
fincedina Sat, 2010-04-03 22:18

Összegyúrtam az eredeti receptet, Nudleee és Nairk hozzászólásával és a háromból készült el a saját változatom:
Mikróztem a trappistát, gyors és biztos megoldás, a töltelékbe krémsajtot, snidlinget, kis borsot tettem, megszórtam felaprózott csemegeubival és végigterítettem sonkaszeletekkel, majd feltekertem.
Isteni lett! A töltelék számtalan variációban elkészíthető, már készülök egy protaminpaprikás és egy fokhagymás változatra is.

Nairk
nairka / Nairk Tue, 2010-03-16 22:42

Én ezt úgy szoktam készíteni, hogy a kinyújtott sajtra snidlinggel kevert sajtkrémet kenek, majd vékonyra szelt gépsonkát, és úgy tekerem fel. Alufóliával befedem és megy a mélyhűtőbe, másnap kis kiolvadás után könnyedén szeletelhető, isteni eledel! Jó étvágyat hozzá!

Nudleee
Nudleee / Nudleee Thu, 2010-01-07 17:25

Üdv!
Ez egy nagyon finom és mutatós fogás! Én is szoktam ilyet készíteni! Annyi a tanácsom mindenkinek, hogy szerintem a trappista sajtot célszerűbb egy kis hőálló mikrózható tálba darabolni és mikróban pár perc alatt felolvasztani. Kb 3-4 perc alatt teljesen felolvad. Utolsó 1 percben egyszer meg lehet keverni, hogyan biztosan egyenletesen elolvadjon.
Én folpackot szoktam kiteríteni a munkaasztalra 2 csíkot egymás felé, hogy nagyobb felületet takarjon. Ennek a közepére öntöm a sajtot és egy sütemény krém kenő lapáttal téglalap formára simítom, megtöltöm, aztán a folpack segítségével feltekerem.

550
trappista sajt 40 dkg
tömlős krémsajt 20 dkg
kockasajt 3 db
csemegeuborka 1 db
gépsonka 10 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
főtt tojás 1 db
petrezselyem 2 csipet