Viccnek tűnhet, de nem az: itt a vaginasör

Kifejlesztették a világ első vaginasörét, amit a hüvelyben található tejsavbaktériumokból állítanak elő. 

Mikor először olvastuk, mi is azt hittük, hogy ilyen nem létezhet, aztán megnéztük a The Order of Yoni(Szanszkritul a vagina yoni, tehát a A vagina rendje az ital neve) weboldalát, ahol tényleg meg lehet vásárolni ahüvelyben található tejsavbaktériumok segítségével főzött sört. Az ital fejlesztői nőgyógyászati eszközökkel jutottak hozzá a szükséges baktériumhoz, majd laboratóriumi körülmények közt főzték a sörbe, amiben maláta, komló, víz és élesztő van. Az eredmény magáért beszél:

Az egész projekt egyébként tavaly áprilisban indult, a céget egy lengyel vállalkozó, Wojtek Mann alapította. A tejsavbaktériumokat egyébként nagyon dekoratív modellek hüvelyéből nyerik. Egyikük Alexandra Brendlova, egy híres cseh modell, de "meg lehet kóstolni" Paulinát és Monikát is. A fejlesztők szerint a termék teljesen biztonságos, a baktérium tisztítása teljesen steril körülmények között zajlik.

A sör 2,90 dollárért(770 forintért) vásárolható meg. Ennyiért kóstolhatjuk meg egy nő ízét. Bizarrul hangzik, nem igaz?

A sörnél még elképesztőbb a termékhez készített reklámfilm:

Ezeket olvastad már?

via 24.hu, Inkedmag

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.