Fogyni szeretnél? Nézd át mintaétrendjeinket!

Fogyni szeretnél és szeretnéd látni, hogy kb. mit és mennyit ehetsz? Nézd át szakértőink által összeállított mintaétrendjeinket!

Sokan indulnak el a testsúlycsökkentés rögös útján az új év kezdetén. Azt valószínűleg mindenki tudja, hogy a sikeres súlycsökkentéshez alapvető a megfelelő étrend és a rendszeres mozgás. Kérdés persze, hogy mit értünk megfelelő étrenden és milyen mozgásformát érdemes milyen rendszerességgel végezni?

Mivel az utóbbi szakterületén nem vagyok kompetens, ezért beszéljünk most az étrendről.

Sokszor leírtuk már, hogy a sikeres testsúlycsökkentő étrend személyre szabott, függ a jelenlegi egészségi állapotunktól, életmódunktól stb. Ha komolyan gondoljuk a tervünket, akkor érdemes dietetikust felkeresni. És ezt nem azért mondom, hogy jól meggazdagodjunk - kevés vagyonos dietetikust ismerek -, hanem azért, mert valóban rendelkezünk olyan komplex tudással, ami biztosítja azt, hogy az étrendi javaslataink az adott személy számára a legmegfelelőbbek lesznek.

Olvasd el, korábbi összefoglaló cikkünket!

Fogyókúra téma? Ezeket szerettétek 2015-ben!

A fentiek azt is jelentik, hogy online nem igazán lehet személyre szabott javaslatokat tenni - arra szakemberekként azonban van lehetőségünk, hogy ötleteket, tippeket adjunk, irányt mutassunk.

Erre szolgál most az alábbi, korábbi mintaétrendeket mutató cikkeink gyűjteménye is, amelyek kiszámolt kalória- és tápanyagtartalom szerint lettek összeállítva, szakértők által.

Reméljük hasznosak lesznek!

Étrendek egész napra:

Ötletek étkezésekre:

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek