10 fotó, ami téged is megtéveszt! Te egyből megmondanád, hogy nem ételek vannak a képeken?

Minél éhesebb vagy, annál kevésbé érdekel, hogy mit eszel meg. De nem minden ehető, ami annak látszik!

Azt már régóta tudjuk, hogy attól, hogy egy étel jól néz ki, még nem biztos, hogy finom is. De most olyan képeket mutatunk, amiken még csak nem is ételek szerepelnek, viszont a megtévesztésig hasonlítanak valami ehetőre.

Mit gondolsz, mi van a képen? Olyan, mintha egy ízletes sajttorta lenne, de valójában ez egy kőzetdarab!

Finom popcorn, vagy valami egészen más? Nem, ezek csupán apró kövek, Fuerteventura partján találhatsz ilyeneket. A spanyol sziget partjait az Atlanti-óceán mossa, és a Kanári-szigetek második legnagyobbja.

Hihetetlen, hogy ez nem tészta, hanem csak egy nagy halom gumiszalag!

Ha tészta már van, akkor kell hús is. Például darált hús a bolognai spagettihez. De ezek csak becsomagolt felmosórongyok.

Megéheztél? Szerezz be friss hozzávalókat, és készíts egy bolognait:

Tészta helyett inkább szendvicsre vágysz? Akkor kell hozzá egy szelet kenyér - csak nem ez, mert ez egy szivacs!

A kenyérhez egy kis sonka is jár! Persze nem ilyen, ugyanis a képen rodokrozit nevű ásványokat láthatsz.

Rajongsz a keleti konyháért? Akkor íme, egy kissushi, vagy inkább festőhengerek?

Ha kedvet támadt a valódi sushihoz, akkor itt egy könnyű recept:

Főétel után egy kis desszert is dukál! Mondjuktiramisu? Tény, a kép effektezett, de ne mondd, hogy nem látod benne a krémes édességet!

Ez viszont tényleg ez igazi, hamisítatlan tiramisu, amit gyorsan elkészíthetsz:

Te tudtad hogy mit rejt a teniszlabda belseje? Mintha csokival lenne kibélelve:

Ha mindezt még lefojtanád egy kis jégkrémmel, az is van - vagy inkább egy kis gyantás ragasztóanyag:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!