r
Nosalty Logó

Virág díszítésű majonézes burgonyasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Virág díszítésű majonézes burgonyasaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Burgonyasláta

Díszítés

Összesen 616 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Burgonyasláta

Díszítés

Összesen 2465 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Burgonyasláta

Díszítés

Összesen 120 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    165 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    933.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    319 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1724 micro
  • Lut-zea
    294 micro
Összesen 616 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.7 g

Zsír

  • Összesen
    180.8 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    658 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3732.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    463 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    1021 mg
  • Nátrium
    1866 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    184.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1281.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    595 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    201 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    268 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    474 micro
  • α-karotin
    271 micro
  • β-karotin
    1278 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    6896 micro
  • Lut-zea
    1177 micro
Összesen 2465 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    334 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

Burgonyasláta

Díszítés

Elkészítés

Burgonyasláta

  1. A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára szeleteljük. A tojást megfőzzük és felszeleteljük, a vöröshagymát cikkekre vágjuk.
  2. A majonézt, a mustárt, a tejfölt, a citromlevet összekeverjük, sózzuk, fűszerezzük és összekeverjük a krumplival, tojással és a hagymával. Egy tálba tesszük. A tetejére húzunk 1 evőkanál tejfölt.

Díszítés

  1. A koktélparadicsomot felkarikázzuk, a sárga paradicsomot vékony cikkekre vágjuk, a tökmagot apróra vágjuk. A zeller zöldet ízlés szerint elosztjuk a saláta tetején. Az egyik szál 2 oldalát kirakjuk a felszeletelt paradicsommal, a másik 2 szál zeller zöld végébe tesszük a felaprított tökmagot, és a sárga paradicsommal körberakjuk. A zeller zöldjével díszítjük.
  • Receptkönyvben: 1
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 412
  • Feltöltés dátuma: 2021. szeptember 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Virág díszítésű majonézes burgonyasaláta
Salamon Csilla 1202 recept

Hozzávalók

Burgonyasláta

Díszítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek