r
Nosalty Logó

Vajbabos tésztarakottas

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Bonduelle
Vajbabos tésztarakottas
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 392 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1570 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 187 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1080.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    96.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    396 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1647 micro
  • Lut-zea
    480 micro
Összesen 392 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4322.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1389 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1258 mg
  • Nátrium
    1235 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    214.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    385.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    686 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1582 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6588 micro
  • Lut-zea
    1922 micro
Összesen 1570 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    782 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 187 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy serpenyőben olívaolajon megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Rádobjuk a babot és az aprított pórét, majd pár percig összepároljuk az egészet. Ekkor jöhet a konzervparadicsom, ezzel addig főzzük, míg egy kicsit veszít a levéből. (Ha írja a lasagne tészta dobozán lévő utasítás, akkor áztassuk be egy kevés vízbe a lapokat.)
  2. Egy tűzálló tálat olívaolajjal kikenünk. Rétegezzük bele a hozzávalókat: egy sor tészta, majd egy sor paradicsomos bab. A tetejére egy kis szósz és reszelt parmezán kerüljön.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük, a teteje legyen aranybarna és roppanós.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1363
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vajbabos tésztarakottas
Bonduelle 39 recept

Darált hússal gazdagíthatjuk ezt az egyszerű és nagyszerű ételt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek