Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra recept

Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra
Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy túlfokhagymázott, tejszínes, garnélarákos tészta után, amit nekünk főztek, úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a saját ízlésünk alapján.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes tengeri herkentyűk, makaróni tejszínes tenger gyümölcsei mixszel, tejszínes makaróni rákkal kagylóval és tintahallal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábosban forralunk olajos, sós vizet a tésztának.
  2. Ezzel egy időben az apróra vágott újhagymát és fokhagymát egy serpenyőben, forró vajon megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a felolvasztott tenger gyümölcsei mixet (surimi rák, garnélarák, kagyló, tintahal fej, egész tintahal) és puhára pároljuk.
  4. Miután puhára pároltuk a tenger gyümölcseit, ízlés szerint sóval, borssal, morzsolt bazsalikommal fűszerezzük, majd hozzáöntjük a tejszínt.
  5. Hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek, és megvárjuk, amíg a tejszín besűrűsödik.
  6. Ha jól dolgoztunk, a tészta elkészül, mire a tejszínes tenger gyümölcsei, és tálalhatunk is. A tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal. :)
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 786
elküldve: 2
receptkönyben: 31
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

sziniadam

Mióta szakács: 2013.03.15.
1 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Köles - gluténmentes és finom!
Köles - gluténmentes és finom!
Végre egy tisztességes menza a városban, és az már csak bónusz, hogy minden egyes ételük 100%-ig gluténmentes!
A hét szakácsa: Azila
A hét szakácsa: Azila
Eheti kiemelt szakácsunk Aliz, aki gyermekkorában nagymamájától leshette el a sütés-főzés fortélyait. Sokáig élt külföldön, így más nemzetek étkeivel is megismerkedett.
Gyerekekkel Portugáliában
Gyerekekkel Portugáliában
A portugálok napi ötször étkeznek, sőt, vidéken van még egy úgynevezett ceia, vagyis éjféli vacsora is. Ezt az életérzést próbáltuk meg magunkévá tenni idei nyaralásunk alatt.
1307