Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra recept

Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra
Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy túlfokhagymázott, tejszínes, garnélarákos tészta után, amit nekünk főztek, úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a saját ízlésünk alapján.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes tengeri herkentyűk, makaróni tejszínes tenger gyümölcsei mixszel, tejszínes makaróni rákkal kagylóval és tintahallal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábosban forralunk olajos, sós vizet a tésztának.
  2. Ezzel egy időben az apróra vágott újhagymát és fokhagymát egy serpenyőben, forró vajon megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a felolvasztott tenger gyümölcsei mixet (surimi rák, garnélarák, kagyló, tintahal fej, egész tintahal) és puhára pároljuk.
  4. Miután puhára pároltuk a tenger gyümölcseit, ízlés szerint sóval, borssal, morzsolt bazsalikommal fűszerezzük, majd hozzáöntjük a tejszínt.
  5. Hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek, és megvárjuk, amíg a tejszín besűrűsödik.
  6. Ha jól dolgoztunk, a tészta elkészül, mire a tejszínes tenger gyümölcsei, és tálalhatunk is. A tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal. :)
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 770
elküldve: 2
receptkönyben: 31
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

sziniadam

Mióta szakács: 2013.03.15.
1 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

8 kedvenc savanyúságreceptünk
8 kedvenc savanyúságreceptünk
Itt a szezon az évi savanyúságadagok elkészítésére – ha már csak a recept hiányzik, segítünk megtalálni a legjobbat!
Tojásból habot - menj biztosra!
Tojásból habot - menj biztosra!
Habcsók, pavlova, szuflé vagy mousse: mind azon múlik, hogyan bánunk a tojásfehérjével. Miben, mivel és hogyan: tudj meg mindent a tojáshabról!
A 112 éves sonka még mindig ehető
A 112 éves sonka még mindig ehető
Legalábbis ezt állítják annak az amerikai múzeumnak a dolgozói, akik nemrégiben ülték meg a sonka 112. szülinapját.
1307