Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra recept

megosztás
0
Kalória?
Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra
Tejszínes tenger gyümölcsei sziniadam módra
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy túlfokhagymázott, tejszínes, garnélarákos tészta után, amit nekünk főztek, úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a saját ízlésünk alapján.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes tengeri herkentyűk, makaróni tejszínes tenger gyümölcsei mixszel, tejszínes makaróni rákkal kagylóval és tintahallal
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. Egy lábosban forralunk olajos, sós vizet a tésztának.
  2. Ezzel egy időben az apróra vágott újhagymát és fokhagymát egy serpenyőben, forró vajon megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a felolvasztott tenger gyümölcsei mixet (surimi rák, garnélarák, kagyló, tintahal fej, egész tintahal) és puhára pároljuk.
  4. Miután puhára pároltuk a tenger gyümölcseit, ízlés szerint sóval, borssal, morzsolt bazsalikommal fűszerezzük, majd hozzáöntjük a tejszínt.
  5. Hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek, és megvárjuk, amíg a tejszín besűrűsödik.
  6. Ha jól dolgoztunk, a tészta elkészül, mire a tejszínes tenger gyümölcsei, és tálalhatunk is. A tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal. :)
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 5 469
elküldve: 2
receptkönyben: 57
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

sziniadam

Mióta szakács: 2013.03.15.
1 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1025