Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Subji

Subji
Subji
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az étel jó köretnek is, egyszerű roston húsokhoz, de önmagában is megállja a helyét. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a fűszereket beleszórjuk az olajba a hagymára, aztán jöhet a fokhagyma, répa, csicseriborsó, aztán rövid idő múlva a többi is, kivéve a cukorborsó és a mangó. Chilivel ízesítjük.
  2. Nagy lángon, ha lehet wok-sütőben megpirítjuk a cuccokat, épphogy kicsit lehet megégve is. Ha minden elérte a roppanós állapotot, mehet a nyakába a kókusztej, a szilvalekvár, a cukorborsó, a mangó, a méz. Itt levesszük a lángról, és azonnal tálaljuk.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 5 442
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Zebu

Mióta szakács: 2017.12.14.
2 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

indiai zöldségtál

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

496
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 2 kis db
fokhagyma 3 gerezd
sárgarépa 3 kis db
csicseriborsó konzerv 20 dkg
káposzta 1 kis db
zöldborsó 20 dkg
brokkoli 1 közepes fej
cukorborsó 10 dkg
mangó 1 közepes db
biryani masala 5 kk
kókusztej 2 dl
chili 2 db
négyszínű bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
szilvalekvár 5 ek
akácméz 3 ek