r
Nosalty Logó

Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Glaser
Spaghetti Carbonara Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 337 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1718.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    657 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    350 micro
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1718.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    657 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    350 micro
Összesen 805 kcal
  • 16% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    720.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    25 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 337 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit bő, sós vízben al dente-re főzzük.
  2. A fokhagymát megpucoljuk, durvára vágjuk. A pancettát vékonyra vágjuk. A tojást elkeverjük a parmezán felével. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a pancettát, és átsütjük, hozzáadjuk a fokhagymát, és pár másodpercig sütjük, majd hozzákeverjük a petrezselymet.
  4. A tésztát leszűrjük, keveset a főzővizéből felfogunk, a tésztát visszatesszük az edénybe, amelyben főtt, ráöntjük a tojást, jól elkeverjük, a még meleg tűzhelyen krémesre melegítjük. Ha szükséges, keverünk hozzá keveset a tészta főzővizéből.
  5. A maradék parmezánnal és frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 11459
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, gyors, olcsó és nem utolsósorban nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek