Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panírozott húspogácsa

Panírozott húspogácsa
Panírozott húspogácsa
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökmagolajos vegyes káposztasalátával tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Alaphoz:

Panírhoz:

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

panírozott fasírt, bundázott húspogácsa, húsrudacskák
Szólj hozzá!

elkészítés

Alaphoz:

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húshoz, a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt.
  3. Belekeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást, a fűszerpaprikát.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és hosszúkás pogácsákat készítünk belőle.

Panírhoz:

  1. A húspogácsákat beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába.
  2. Forró olajban kisütjük.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 778
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1025 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

694
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
darált sertéshús 50 dkg
zsemle 2 db
finomliszt 2 csapott ek
zsemlemorzsa 3 ek
tojás 1 db
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
finomliszt 5 csapott ek
tojás 2 db
zsemlemorzsa 5 ek