r
Nosalty Logó

Csőben sült zöldséges hal, sajtos-tejfölös mártással

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lizinka_
Csőben sült zöldséges hal, sajtos-tejfölös mártással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 418 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1670 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 123 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.6 g

Zsír

  • Összesen
    27.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1201.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    334 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    264.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    281 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    410 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 418 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.4 g

Zsír

  • Összesen
    109.5 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    582 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4807.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    196 mg
  • Kálcium
    1336 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    1835 mg
  • Nátrium
    1160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.3 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1057.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1124 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    212 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    424 mg
  • Retinol - A vitamin:
    973 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1641 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    550 micro
Összesen 1670 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    352.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    566 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket kivesszük a mélyhűtőből és megvárjuk, míg szobahőmérsékletű lesz. A keletkezett nedvességet papírtörlővel felitatjuk.
  2. Egy méretes tepsi (nálam ez 28x19 cm) alját megkenjük vajjal. Erre elhelyezzük a halszeleteket szorosan egymás mellé. Sózzuk. A halszeletekre vékony hagymakarikákat helyezünk, majd erre felkarikázott paradicsomszeletek kerülnek.
  3. Egy tálba tesszük a tejfölt, a sót, a finomra aprított petrezselymet és a reszelt sajtot. Jól elkeverjük.
  4. Ezt a tejölös masszát egyenletesen elkenjük a paradicsomkarikákon. A tepsit előmelegített 180 C-os sütőbe tesszük, és addig sütjük, míg a teteje aranybarnára sül. Ez kb. 35 – 40 perc. Főtt burgonyával kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28x19
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 2185
  • Feltöltés dátuma: 2020. november 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csőben sült zöldséges hal, sajtos-tejfölös mártással
Lizinka_ 591 recept

Nagyon ízletes, könnyű halétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek