14 zseniális, tésztában sült hús hétvégére

Válassz a hétvégi menüre az itt bemutatott ínycsiklandó húsételek közül! Az elkészítésük sem olyan bonyolult, mint az elsőre látszik.

  1. 1.

    Körtés kacsamáj tésztakosárban

  2. 2.

    Gesztenyés-aszaltszilvás ünnepi csirke

  3. 3.

    Tészta alá bújtatott meglepetés

  4. 4.

    Narancslében marinált csirkemell tésztabatyuban

  5. 5.

    Wellingtonszűzérme-gombócok

  6. 6.

    Wellington sertésszűz

  7. 7.

    Tésztában sült sertésvagdalt

  8. 8.

    Tésztában sült sertésszűz vargányaraguval

  9. 9.

    Wellington szűz gratin burgonyával

  10. 10.

    Pulykamell Wellington módra

  11. 11.

    Csirkecombbal töltött batyu

  12. 12.

    Szűzpecsenye Wellington baconnel

  13. 13.

    Csirkemell "Wellington" módra

  14. 14.

    Leveles tésztában sült fűszeres darált hús

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek