Technika

Mindent a piskótáról

Mindig összeesik, fojtós és száraz lesz a piskótád? Akkor ez a cikk neked szól, hogy ezentúl csakis csodaszép és légiesen könnyű desszerttel kápráztass el mindenki!

Dávid

Mitől lesz ízletes a halászlé?

Mi a közös Bajában és Szegedben? Hát persze, hogy a halászlé! Mindkettő más, de van egy közös vonásuk, mely igazán ízletessé teszi őket. Íme a titok!

Dávid

A tökéletes tiramisu nyomában

Bár nem klasszikus karácsonyi édesség, mégis sokan ezzel koronázzák meg az ünnepi menüsort. Következzen hát néhány tipp, hogy tiramisunk tökéletesre sikerüljön!

Dávid

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!