325 kcal
116 találat
116 találat
-
-
674 kcal
Túrós labdabukták
-
613 kcal
Rusztikus nutellás kalács Sylviától
-
394 kcal
Erdélyi kőttes palacsinta
-
308 kcal
Joghurtos citromhab
-
835 kcal
Pácolt magyaros sült oldalas
-
468 kcal
Tepsis csirke póréhagymával
-
511 kcal
Tejszínes-ketchupos csirkecombok
-
752 kcal
Csíkos tejszínes túrós torta
-
421 kcal
Olaszos szószban sült tepsis csirke
-
416 kcal
Bújtatott almás pite
-
1328 kcal
Krémsajtos-csülkös töltött csirkemell
-
1237 kcal
Darázsfészek Nomitól
-
518 kcal
Omlós linzer baracklekvárral
-
-
840 kcal
Kenyérlángos Livike konyhájából
-
691 kcal
Gombás-tejszínes csirkecomb
-
1317 kcal
Spagetti carbonara Tündér konyhájából
-
449 kcal
Burgonyatorta Tündér konyhájából
-
542 kcal
Zöldborsós pulykaragu Évi nénitől
-
968 kcal
Sertéskaraj legyező formában sütve
-
774 kcal
Húsos-sajtos tészta
-
831 kcal
Pudingos-túrókrémes palacsintatorta
-
557 kcal
Római csirkemáj
-
1674 kcal
3 Bit szelet Netta konyhájából
További cikkek
Gasztro
Lefújták az egyik leghíresebb hazai halfesztivált
A szervezők azt is elárulták, hogy miért döntöttek így.
Grillezz!
3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...
Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!
Grillezz!
4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád
A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.