Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajt a la Manuel recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 262 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

összesen: 525 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 352 kcal

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szilvi76
Szilvi6 / szilvi76 Wed, 2012-11-21 12:43

...és a lilahagymát próbáltátok már sóval? :)))) mert ez meg a magyarok egyszerűségre való törekvésének zsenialitását igazolja :)))

sziszi1982
sziszi1982 Sat, 2011-07-16 13:33

A philadelphia mindig is krémsajt volt, még a neve is cream cheese....ilyen receptet feltenni....

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2011-07-16 16:48

Miért? Neked egyébként eszedbe jutna a Philadelphiát olívaolajjal megcsurgatva enni? Ugye, hogy nem.
Na pont ezért tették fel.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-07-26 21:01

Nekem a kockasajt a kedvencem es az sem kemeny, akkor az is turo? :)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-07-15 18:40

Érdekes, én a Philadelphiát mindig krémtúrónak tartottam. Miért lett lett sajtnak átnevezve? Szerintem a sajtok a kemény, érett tejtermékekhez tartoznak.

Zuzu
Zuzu / Zuzu Thu, 2010-07-15 22:44

A Philadelphia egy krémsajt fajta,nem krémtúró tehát nem is lett átnevezve.Többféle izesitett változata kapható a boltokban,nagyon jó alapanyag édes és sós ételekhez is.
Nem csak kemény sajtok léteznek,nézd meg ezt a linket: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sajt
üdv:Zuzu

262
krémsajt 125 g
olívaolaj 3 ek