Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laktató olasz rakott tészta: ez a cannelloni - ezúttal medvehagymával!

Nem bírunk leállni sem az olasz kajákkal, sem a medvehagymával, így most a kettőt házasítottuk egy ütős, vega tésztaételben!
Nincs mit tenni, szenvedélyes rajongója vagyok az olasz konyhának. Nem is kell rá több bizonyíték, minthogy a héten két olaszos kajarecepttel is készültem nektek! Egyrészt egy klasszikus minestronelevessel, ennek kapcsán egyébként egy példát is mutatok arra, hogy a drága parmezánvéget hiba lenne a kukába hajítani, helyette szuper aromatizálója lehet az ételeknek, így ennek a levesnek is.
 
Most pedig egy másik klasszikus van porondon, a spenótos-ricottás cannelloni. A csavar itt csak annyi, hogy a spenót és fokhagyma jól ismert barátságából az utóbbit lecseréljük medvehagymára....ha már úgyis a medvehagymaszezon közepén tanyázunk. Szuperül muzsikál benne, és még zöldebb lesz a töltelék!
 
Plusz én úgy szeretem, ha jó szaftos a végeredmény, úgyhogy egy gyors besamelmártást is összeraktam hozzá, ezzel küldtem meg a tetejét. Ja, és nyilván nem hiányozhatott egy arcátlanul vastag réteg parmezánsajt sem. Egyébként, ha tettetek el medvehagymapesztót, akkor szezonon kívül ezt is simán belekanalazhatjátok, pompás lesz!
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!