Nem bírunk leállni sem az olasz kajákkal, sem a medvehagymával, így most a kettőt házasítottuk egy ütős, vega tésztaételben!
Nincs mit tenni, szenvedélyes rajongója vagyok az olasz konyhának. Nem is kell rá több bizonyíték, minthogy a héten két olaszos kajarecepttel is készültem nektek! Egyrészt egy klasszikus minestronelevessel, ennek kapcsán egyébként egy példát is mutatok arra, hogy a drága parmezánvéget hiba lenne a kukába hajítani, helyette szuper aromatizálója lehet az ételeknek, így ennek a levesnek is.
Most pedig egy másik klasszikus van porondon, a spenótos-ricottás cannelloni. A csavar itt csak annyi, hogy a spenót és fokhagyma jól ismert barátságából az utóbbit lecseréljük medvehagymára....ha már úgyis a medvehagymaszezon közepén tanyázunk. Szuperül muzsikál benne, és még zöldebb lesz a töltelék!
Plusz én úgy szeretem, ha jó szaftos a végeredmény, úgyhogy egy gyors besamelmártást is összeraktam hozzá, ezzel küldtem meg a tetejét. Ja, és nyilván nem hiányozhatott egy arcátlanul vastag réteg parmezánsajt sem. Egyébként, ha tettetek el medvehagymapesztót, akkor szezonon kívül ezt is simán belekanalazhatjátok, pompás lesz!
Hamarosan megnyitják az első magyarországi Primark üzletet Budapesten, ezért itt az ideje, hogy jobban megismerd ezt az Európa-szerte közkedvelt üzletláncot.
A SALT-ban is kitavaszodott, és hiába van egyelőre cidri odakinn április végéhez képest, teljesen megújult szezonális menüsorral + egy izgalmas májusi programajánlóval is előrukkolt az étterem csapata.