Fagylaltpor

Fagylaltpor

Leírás

Fagylaltok előállítására alkalmas por állagú készítmény. Tartalmaz aromákat, színezékeket, stabilizátort, cukrot és (gyakran algából nyert) fehérjét. Általában tejjel kell elkeverni, de kapható vizes változata is. A fagylaltporokat többnyire a fagyizóknak, cukrászoknak állítják elő, de speciális üzletekben kisebb kiszerelésben is kapható, így házilag is készíthetünk belőle fagyit.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Fagylaltpor

fehérjetartalom

4 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

77 g

víztartalom

0 g

gramm fagylaltpor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

4 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

67 g

vitaminok

6 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!