r
Nosalty Logó

Zöldborsós sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ildike20
Zöldborsós sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1181 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4724 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    74.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1598.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    937 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    370 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    723 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2693 micro
Összesen 1181 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    298 g

Zsír

  • Összesen
    178.9 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6394.9 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    535 mg
  • Kálcium
    558 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    637 mg
  • Foszfor
    3747 mg
  • Nátrium
    848 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    465.5 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    1273.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    549 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    168 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1480 micro
  • Kolin:
    933 mg
  • Retinol - A vitamin:
    292 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    2893 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10771 micro
Összesen 4724 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    481 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk, megdinszteljük az olajon. A tűzről levesszük, rászórjuk a pirospaprikát, és megsózzuk.
  2. A kockára vágott húst hozzáadjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  3. Amikor a hús puha, tegyük bele a zöldborsót és főzzük puhára.
  4. A tejfölt a liszttel elkeverjük, és behabarjuk az ételt. 1-2 percig összeforraljuk.
  5. A tésztát kifőzzük, majd azzal együtt tálaljuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 176
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 12076
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ildike20 14 recept

Finom és laktató!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!