Tejszínes-tárkonyos csirkeragu erdélyi módra recept

Tejszínes-tárkonyos csirkeragu erdélyi módra
Tejszínes-tárkonyos csirkeragu erdélyi módra
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, egyszerű leves.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

raguleves, csirkeraguleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágott hagymát és a karikára szeletelt répákat olajon megfuttatjuk.
  2. Kockára vágott csirkemellet ezen fehéredésig sütjük.
  3. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Hozzáadjuk a tejszínt és a vizet, fedő alatt készre főzzük.
  5. Citromlével és tárkonnyal ízesítjük.
  • költség: 900 Ft
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 28
össznézettség: 1 828
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
942 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

379