Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás húsgombócleves

Medvehagymás húsgombócleves
Medvehagymás húsgombócleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Medvehagyma szezon:)

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Brumileves, medvehagymás gombócos leves, húsgombóc leves medvehagymával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket és a hagymákat kevés zsiradékon futtassuk meg. Engedjük fel vízzel.
  2. A darált húst sózzuk, borsozzuk, apróra vágott medvehagymával, fokhagymával ízesítjük.
  3. Belegombócozzuk a forró levesbe.
  4. Fűszerezzük, sózzuk, majd amikor megpuhult a hús, a tejszínnel behabarjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 667
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

691
darált sertéshús 40 dkg
sárgarépa 1 közepes db
zeller 0.5 közepes db
zöldbab 10 dkg
medvehagyma 5 dkg
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
gomba 1 kis db
főzőtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1 l