Szeretem a padlizsánkrémet, és szeretem a töltött tököt, gondoltam átültetem egybe. A mascarponét pedig nagyon szeretem húsokon, mert ad egy különleges omlósságot.
Szeretem a padlizsánkrémet, és szeretem a töltött tököt, gondoltam átültetem egybe. A mascarponét pedig nagyon szeretem húsokon, mert ad egy különleges omlósságot.
Hozzászólások (8)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves petione!
Köszönöm ezt a csodás ötletet a pulykával, padlizsánnal és a mascarponéval, baconnel, ügyes, és micsoda finomság lesz belőle!! :)
E miatt a finomság miatt vettem a mai napon a piacon a vetőmagostól direkte padlizsánt, a tavalyi magban már nem bízom, .....nem is igen akartam ültetni a béna tavaszi idő miatt, - most e miatt a recept miatt gondoltam meg magam, és igenis ültetek padlizsánt. :)
Nagyon köszönöm!
Szép hétvégét kívánok , -és várom a klassz recepteket, nagyon kreatívak, finomak,látványosak, tetszenek. :)
Mentettem !
Éva-Anyóca
Kedves gregoreva!
Örülök, hogy így tetszik és annak még jobban, hogy a többi receptem is! Ha kipróbáltad némelyiket annak meg pláne.
Köszönöm a szép szavakat bearanyoztad a hetem! Szép hetet!
Hogy ne lenne már mag a padlizsánban? Akkor szerinted hogyan szaporodik, osztódással?
pont.
A padlizsánt biztos finommá teszi a bacon, de a fokhagyma nem maradhat el. Én soha semmilyern magot ki nem kanalazok belőle!!! nincs is benne..
A pulykacomb nem szárad ki, ha olyan vékonyra van irdalva?.... és nem túl szalonnás?
őő írtam a fokhagymát. a mascarpone pedig arra való h ne száradjon ki. ha nem kanalazod ki a magot akkor nagyon keserű lesz és nem is lesz hova tölteni a cuccost. és ha nincs benne mag akkor biosz ülj le egyes.
Ügyes! És biztosan finom is! Köszi a receptet! Mentve!! :-)
örülök! :-)