Kapros-joghurtos mártás recept

Kapros-joghurtos mártás
Kapros-joghurtos mártás
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most a Rántott patisszon cordon bleu módra mellé készítettem el ezt a remek mártást, de sült húsok vagy grillezett zöldségek mellé is nagyon jól illik. Nagyon szeretem, mert nemcsak nagyon finom, hanem gyorsan elkészül, és főzni sem kell.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vega
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

joghurtos mártás kaporral, kapros mártás joghurttal, kapros joghurtos szósz

elkészítés

  1. Egy tálba tesszük a joghurtot, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk.
  2. A kaprot leöblítjük, alaposan lerázzuk, felaprítjuk.
  3. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, lereszeljük.
  4. A felaprított kaprot és a lereszelt fokhagymát is a joghurthoz adjuk. Alaposan összekeverjük, ha kell utána ízesítünk, és már tálalhatjuk is.
  • költség: 320 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 750
elküldve: 1
receptkönyben: 53
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
288 recept
121