Kapros-joghurtos mártás recept

1 adag
121
kcal
Kapros-joghurtos mártás
Kapros-joghurtos mártás
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most a Rántott patisszon cordon bleu módra mellé készítettem el ezt a remek mártást, de sült húsok vagy grillezett zöldségek mellé is nagyon jól illik. Nagyon szeretem, mert nemcsak nagyon finom, hanem gyorsan elkészül, és főzni sem kell.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

joghurtos mártás kaporral, kapros mártás joghurttal, kapros joghurtos szósz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba tesszük a joghurtot, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk.
  2. A kaprot leöblítjük, alaposan lerázzuk, felaprítjuk.
  3. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, lereszeljük.
  4. A felaprított kaprot és a lereszelt fokhagymát is a joghurthoz adjuk. Alaposan összekeverjük, ha kell utána ízesítünk, és már tálalhatjuk is.
  • költség: 320 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 5 424
elküldve: 1
receptkönyben: 70
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
336 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Maradék rizs? Jöhet!
Maradék rizs? Jöhet!
Megmaradt a rizottó, és valami újra vágysz? Most megmutatjuk, hogyan készíts belőle csodás olasz panírozott golyókat!
Ízes töltött tojás a régmúltból
Ízes töltött tojás a régmúltból
Milyenek voltak az étkezési szokások a 19. század derekán? Mit és hogyan ettek az akkori emberek? Főztünk egy korabeli előételt.  
Tengeri harapnivalók Horvátországból
Tengeri harapnivalók Horvátországból
Hamburger, hot-dog, pizza, gyros és szendvics hidegen vagy melegen. Ezeket esszük mi leggyakrabban, ha street food-ra vágyunk. De mit esznek a horvátok a tenger mellett?
Hajdina a spájzban
Hajdina a spájzban
A kiegyensúlyozott étrend egyik alappillére a változatosság, érdemes nyitottnak lenni, új alapanyagokat kipróbálni. Ezúttal a hajdina felhasználására adok 10 tuti tippet!
121