Kapros-joghurtos mártás recept

Kapros-joghurtos mártás
Kapros-joghurtos mártás
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most a Rántott patisszon cordon bleu módra mellé készítettem el ezt a remek mártást, de sült húsok vagy grillezett zöldségek mellé is nagyon jól illik. Nagyon szeretem, mert nemcsak nagyon finom, hanem gyorsan elkészül, és főzni sem kell.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

joghurtos mártás kaporral, kapros mártás joghurttal, kapros joghurtos szósz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba tesszük a joghurtot, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk.
  2. A kaprot leöblítjük, alaposan lerázzuk, felaprítjuk.
  3. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, lereszeljük.
  4. A felaprított kaprot és a lereszelt fokhagymát is a joghurthoz adjuk. Alaposan összekeverjük, ha kell utána ízesítünk, és már tálalhatjuk is.
  • költség: 320 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 4 873
elküldve: 1
receptkönyben: 67
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
321 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Édes túrós finomságok 200 kcal alatt
Édes túrós finomságok 200 kcal alatt
Kényeztető túrós sütik 200 kalória alatt! Kell ennél több hétvégére?
7 gyors zöldségkrém reggelire
7 gyors zöldségkrém reggelire
Cseréld le az unalmas szendvicset egy szuper zöldségkrémet, amiket akár már előző nap is összedobhatsz!
121