r
Nosalty Logó

Epres-vaníliapudingos muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
P. Csenge
Epres-vaníliapudingos muffin
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 545 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3274 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 186 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 545 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    68.7 g

Zsír

  • Összesen
    125.3 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    618 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2456.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    1030 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    618 mg
  • Nátrium
    540 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    452.4 g
  • Cukor
    175 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    389.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    979 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    354 mg
  • Retinol - A vitamin:
    960 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    209 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    614 micro
Összesen 3274 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    140 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Összekeverjük a száraz hozzávalókat és a megmosott, felkockázott epret.
  2. Hozzákeverjük a folyékony hozzávalókat, amíg csomómentes masszát nem kapunk.
  3. A masszát muffinpapírral bélelt muffinformákba adagoljuk és 170°C-on 20-30 percig sütjük. Ha villát/fogpiszkálót szúrunk bele és nem tapad rá a tészta, ki is vehetjük a sütőből.
  4. Megfőzzük a vaníliás pudingot az utasítás szerint.
  5. Amíg még folyós állagú, a kész muffinok tetejére kanalazunk belőle ízlés szerint, friss eperszeletekkel díszítjük.
  6. Miután kihűlt és megdermedt a puding a tetején, fogyasztásra kész :)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 228
  • Össznézettség: 1339
  • Feltöltés dátuma: 2024. május 07.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
P. Csenge 2 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek