r
Nosalty Logó

Csípős lecsó virslivel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Nemes-Pádár Csilla
Csípős lecsó virslivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 359 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1437 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1192.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    329 mg
  • Nátrium
    555 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    298 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    620 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    891 micro
Összesen 359 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.4 g

Zsír

  • Összesen
    101.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4771.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    861 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    1318 mg
  • Nátrium
    2218 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1246.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1005 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    335 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    312 micro
  • Kolin:
    1192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    778 micro
  • α-karotin
    473 micro
  • β-karotin
    2480 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    3565 micro
Összesen 1437 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    291.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    629 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
  2. A paradicsomot felszeleteljük, és ezt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és kb. 5 percig még sütjük a lecsós alapot.
  3. Egy tálban kevés sóval felverjük a nyolc tojást, és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 1
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 223
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csípős lecsó virslivel
Nemes-Pádár Csilla 48 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek