Bodzaszörp 6. recept

Bodzaszörp 6.
Bodzaszörp 6.
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet én magam kísérleteztem ki.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nem muszálj az arányokat betartani csak az a lényeg, hogy gyakorlatilag limonádéba kell bodzát áztatni.  Nem próbáltam, de szerintem, ha tartósítót teszünk bele, akkor eláll hosszabb ideig is.

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

bodzás limonádé, citromos bodzaital
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vízzel keverjük el a cukrot, majd a citromot.
  2. Tegyük bele a bodzát.
  3. Karikázzuk bele a citromot.
  4. 1-2 óráig az edényt vagy kancsót, amibe raktuk, fóliázzuk le.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 29 746
elküldve: 2
receptkönyvben: 172
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Breitner Sarolt

Mióta szakács: 2011.04.19.
3 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Krisztimilan
Krisztimilan p, 2011-06-03 22:00

Szia!
Főzésnek 10 percet irsz,viszont a receptben nem szerepel erre vonatkozóan semmi......javítanád? Köszi

69