Ananászos csirkemell egyszerűen recept

Ananászos csirkemell egyszerűen
Ananászos csirkemell egyszerűen
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük az ananász és a hús kombinációját. Hot Pan sütőbe készítem, mert kevés zsiradék kell hozzá, jó ízt ad az ételnek, és szerintem praktikus készülék.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ananászos csirkefalatok gyorsan, csirkemell ananásszal hot pan seprenyőben
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk, beszórjuk a fűszerkeverékkel, és pár órára félretesszük
  2. Bemelegítjük a Hot Pan serpenyőnket, ráöntjük az olajat. 
  3. Beletesszük a húst, és (falapát segítségével) időnként megkeverve átsütjük. Enyhén sózzuk. 
  4. Mikor már majdnem készre sült, hozzáadjuk a leszűrt, darabolt ananászt. Ezzel még egy kicsit átpirítjuk.
  5. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 27 636
elküldve: 1
receptkönyben: 307
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Othello

Mióta szakács: 2011.02.14.
8 recept

Hozzászólások (2)

Legfrissebb cikkek

Legjobb szülinapi torták gyerekeknek
Legjobb szülinapi torták gyerekeknek
Egy korábbi cikkben már írtam arról, hogy egy ovis szülinapra milyen finomságokat érdemes készíteni. Most a tortaötleteket vesszük számba.
Kicsit fagyi, kicsit jégkása
Kicsit fagyi, kicsit jégkása
Desszertet ennél, ami hűsítő? Nincs kedved a konyhában bíbelődni? Szükséged van egy kis zöldfűszeres löketre? Akkor készíts dinnyés szorbét!
15 vicces bornyitási technika
15 vicces bornyitási technika
Megunhatatlan, örökzöld "csináld magad" műfaj a borosüveg kinyitása. Mindenkinek megvan a saját észbontó sztorija, a legtöbb persze a falon ásító vörösborfoltokkal végződik.
Elkészült a színváltós fagyi
Elkészült a színváltós fagyi
A fagyit az íze és a frissítő hatása miatt kedveljük így nyáron. Most azonban kapunk még egy okot, ami miatt rajonghatunk ezért az édességért.
209