Ebbe a hamburgerbe úgysem mersz beleharapni

A marhahúspogácsa mellett egy kis meglepetés is található egy amerikai étterem hamburgerében.

Mi lehet durvább egy rovarokból készült "húspogácsánál"? A kérdésre elég hamar megkapjuk a választ egy észak-karolinai étteremtől, amely minden évben tart egy exotikus hónapot. Ilyenkor mindig különleges ételeket kínálnak a vendégeknek. A Bull City Burger étlapján idén áprilisban van teve- és rénszarvasburger, vagy piton curry. A legbizarrabb fogásuk viszont nem ezek közül került ki. Az idei szenzáció a tarantula burger:

A tarantulás hamburgerben marhahúspogácsa van, illetve a "kis" ízeltlábú, szerencsére holtan. A különleges ételt frissen készítik, így a vendégeknek előre szólni kell, ha ezt szeretnék kipróbálni az étteremben. Azok, akik sikeresen teljesítik a kulináris kihívást, egy ingyen tarantulás pólót kapnak ajándékba.

Bármennyire is írózunk tőle, a bogarak szép lassan meghódítják a gasztronómiát. Lehet hamarosan Magyarországon is kipróbálhatunk egy ilyen ételt. Ti ennétek egy tarantula burgert? :)

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek