11 csodás egytálétel csirkecombbal, hogy ne csak mindig a melle húsát együk

Sokan a combot részesítik előnyben a csirkemell helyett, hiszen nem szárad ki olyan könnyen, jóval szaftosabb az állaga. Ráadásul kedvezőbb áron is jutunk hozzá.

  1. 1.

    Rizses csirke

  2. 2.

    Zöldfűszeres káposztában sült csirke

  3. 3.

    Káposztás csirkecomb római tálban

  4. 4.

    Joszenabe

  5. 5.

    Kakukkfüves csirkecombok újburgonyával

  6. 6.

    Rakott baconös-sajtos-csirkehúsos egyveleg

  7. 7.

    Csirkecombok paradicsommártásban

  8. 8.

    Fűszeres csirkerakottas

  9. 9.

    Csirkecombok savanyú káposztával

  10. 10.

    Rakott krumpli kolbásszal töltött csirkecombbal

  11. 11.

    Gömböcös rizottó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek