r
Nosalty Logó

Csirkecombok savanyú káposztával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
bárányka
Csirkecombok savanyú káposztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 836 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3343 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    37.6 g

Zsír

  • Összesen
    69.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    170 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3096.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    340 mg
  • Nátrium
    2477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    367.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 836 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    150.4 g

Zsír

  • Összesen
    279 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    680 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12386.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    713 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    1360 mg
  • Nátrium
    9907 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1469 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    318 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    159 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    145 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    301 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    307 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3429 micro
Összesen 3343 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    488.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    391 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk és besózzuk ízlés szerint. A hagymát felvágjuk apró kockákra.
  2. A szalonnát csíkokra vágjuk, és a 2 ek olajon megsütjük, hogy a zsírja kiolvadjon, de ne piruljon ropogósra. Beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
  3. A tepsibe öntjük a hagymát a szalonnával együtt, rátesszük a káposztát, összekeverjük és egyenletesen elosztjuk a tepsi alján.
  4. A kolbászt felkarikázzuk és elosztjuk, hogy mindenhová jusson egyenletesen. Borsozzuk, rátesszük a csirkecombokat. Ha a káposzta jó leves volt, akkor nem kell alá vizet önteni, de ha száraz, akkor 1 dl víz kell alá.
  5. Fóliát teszünk rá és puhára sütjük
  6. Ha megpuhult levesszük a fóliát, a reszelt sajtot a csirkecombokra tesszük, és ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x32
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 276
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 38785
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 05.

Ajánló

Ezt az ételt fogyni vágyóknak, cukrosoknak ajánlom. A savanyú káposzta csökkenti a vércukorszintet. Nincs benne sok szénhidrát és zsír sem, ha a szalonna tényleg húsos, esetleg angolszalonna.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkecombok savanyú káposztával
bárányka 7 recept

A vecsési tekercs adta az ötletet ehhez az ételhez.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek