Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 perces brownie Zsuliltól recept

hozzászólások (142)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 310 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1243 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 312 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (142)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Viry
Viry Sun, 2017-05-28 16:48

Én most készítettem el már nem is tudom hanyadszorra, de az arányokon nem, csak az alapanyagokon változtattam, mert kalóriaszegényebbet szerettem volna... így rozsliszttel, kókuszolajjal, eritrit és barna cukor keverékével és mandulatejjel készítettem... és hát mit ne mondjak, valami isteni lett! *.*
Nincs semmilyen betegségem, nem vagyok cukros, és még mondhatni nem is fogyókúrázom, csak próbálkoztam... de úgy gondolom, mostantól csak így fogom készíteni! Köszönöm a receptet! ^^

kat52
kat52 Sun, 2017-03-26 13:06

Elkészítettem,de soha az életben nem lesz olyan magas,mint a képen!Tök vékony lett,pedig tettem bele szódabikarbónát is.Ez inkább kakaós sütemény!

onyxka
onyxka / onyxka Wed, 2017-03-01 19:13

piszok jó csokipótló, ha éppen nincs itthon! én tettem bele egy bő marék mazsolát is. lekvár nélkül nekem nagyon bejön! állandóan ki-be járok a konyhába egy újabb szeletért.. :D

Nosalty.hu
Nosalty.hu Mon, 2016-04-18 02:02

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2016.04.17. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

heidricha
heidricha Sun, 2015-04-26 17:29

Inkább szuflé, mint brownie. 5 perc semmire sem elég, de még 10 után is folyik a belseje. Imádom a csokit, de ez a rengeteg cukortól annyira tömény, hogy 3 kanál (nem villa, hisz belül folyik) után egy pohár vizet meg kell inni hozzá.
Meg lehet enni, de nem fogok rászokni.

Nosalty.hu
Nosalty.hu Sun, 2015-04-26 03:09

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.04.25. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

zsu.balogh
zsu.balogh Sat, 2015-04-18 17:08

Kedves Zsulil!

Köszönöm a recepted. Nagyon egyszerű és nagyon finom. :)

A következő változtatásokkal készítettem:
2x-es adaggal lesz egy szilikon tortaformányi.
Bármilyen teljes kiőrlésű liszttel is finom, legutóbb a mandulatej leszűrése után megmaradt mandula pürét beletettem és fele annyi lisztet adtam hozzá.
Édesítőszerrel is jó eritrit/xilit, sőt stevia cseppeket is használtam (2-3 csepp= 1 ek cukor)
A végén 70% étcsokit apró darabokra vágva szórok bele.

Köszi még egyszer.
Szép hétvégét!
Szeretettel:Zsuzsi

Ayesha
Ayesha Thu, 2015-04-16 21:37

Szia, a hétvégén elkészítem:) működhet édesítőszerrel? (folyékonyat szoktam használni) valamint muffinformákba tervezem tenni, sütőben sütve, szerinted érdemes lehet kikenni pici zsiradékkal a formákat, vagy nem fog beleragadni?:) Köszönöm!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2015-02-13 03:01

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.02.12. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

brigiiii
brigiiii Sun, 2015-01-18 16:28

Nekem szuperül sikerült, és kis szilikon formákban sütöttem meg, olyan lett az íze, mint az étteremben! Isteni :)

somebody
somebody Sat, 2014-10-25 13:40

Köszönöm szépen a receptet! Valóban nagyon gyors és nagyon finom. :)

dolimon
dolimon Sun, 2014-10-19 14:37

Szuperjó lett, a belseje picit hígabb, a külseje olyan, amilyennek lennie kell, egyszerűen nagyszerű ez a recept! :) u.i.: én 180fokon, kb.8percig sütöttem!

KatalinM
KatalinM Thu, 2014-09-04 19:18

Csábító! Kipróbálnám. Nem tudom diabetikus édesítőszerrel milyen lenne, teszek egy próbát. Köszönöm a receptet.

Vod4fone
Vod4fone Fri, 2014-08-29 12:30

Szia!

Most sütöttem meg, bár én sok szódabikarbónát raktam bele mert én nem bírom annyira a tömény csokit, így viszont isteni.
Én raktam eleve a tésztába jó sok házi cukormentes egészmeggyes lekvárt.
Nagyon egyszerű és finom, szerintem elronthatatlan. Tuti hogy még el lesz készítve! :)
Köszönöm!

july05
july05 Mon, 2014-07-21 12:58

Imádom! Nemrég találtam rá, de már rengetegszer elkészítettem. Én két kis szilikonformában sütöm, mikróban egyenként 2 perc kell neki. A gyerekekét az eredeti recept szerint, az enyémbe rakok még mézet, fahéjat és gyömbért. Nem lehet megunni :)

Carrieke
Carrieke Fri, 2014-07-11 16:55

Szia! Én is sütőporoztam (két késhegynyi), sütőben sütöttem, és málnás-habos mascarpone-krémmel tálaltam... isteni lett :D Köszönöm! :D

piadex2
piadex2 Sat, 2014-06-28 12:51

Kedves Szakértőbbek!

Mennyivel romlik az élmény, ha nincs lekvár csak brownie?
Köszönöm.

piadex2

LongbowPrincess
LongbowPrincess / LongbowPrincess Mon, 2014-05-05 10:24

Nagyon megörültem ennek a receptnek. Kb fél éve vettem 1 kg rozslisztet, annak jegyében hogy megpróbáljak picit egészségesebben főzni-sütni, de az első tapasztalataim nagyon rosszak voltak vele, semminek nem lett jó az állaga és a rozsliszt jellegzetes íze mindenen átütközött (bevallom nekem nem ízlik)... kétségbeestem picit hogy mire fogom elhasználni a lisztet, amikor megtaláltam ezt a receptet. Gondoltam ez jó lesz arra, hogy adjak a rozslisztnek még egy esélyt. És milyen jól tettem!
Az utóbbi két hétben vagy háromszor készítettem el ezt a süteményt. Annyit változtattam rajta, hogy mindig tettem bele egy kis szódabikarbónát, hogy könnyebb legyen. Meg volt olyan, hogy a cukor egy részét vaníliás cukorral helyettesítettem.
Én nem tudom, milyen az igazi Brownie, de azt tudom, hogy ez a süti nagyon egyszerű és nagyon gyors és nagyon finom :) Nem vagyok egy tapasztalt konyhatündér, inkább egy lelkes amatőr, nagyon kevés süti van, ami nekem elsőre, és utána minden alkalommal szintén ugyanúgy jól sikerül.
Arra sajnos még nem jöttem rá, hogy mitől függ, hogy 25 vagy 40 perc alatt sül készre, ugyanabban a tortaformában, ugyanúgy 180 fokos sütőben (először alul-felül sütésen, majd az idő második felében csak alul sütésen), de nem is érdekes, a jó öreg tűpróba mindig segít :)
Készítettem már egyszerűen csokival bevonva, és lekvárral megkenve, kókuszreszelékkel a tetején. Legutóbb egy lépcsőzetes tortát készítettem belőle, állítom, ilyen gyorsan még nem készültem el tortával. Csokival bevonva még sütés után 2 nappal is puha volt.

Legközelebb már bátrabb leszek, és csokidarabokkal és meggyel is megpróbálom megsütni :) Sőt, még a végén lehet, hogy veszek még egy kiló rozslisztet, mert annyira bevált ez a recept :)

LongbowPrincess
LongbowPrincess / LongbowPrincess Thu, 2018-07-19 11:38

Jelentem évek óta továbbra is kedvenc recept, ráadásul most 150g CH diéta miatt duplán nagyon jól jött egy egészséges recept :) Eritrittel helyettesítve a cukrot is tökéletes! :) Vendégeink jöttek, szülinapi tortát kellett készítenem, ennél gyorsabb és finomabb piskóta-alternatívát el sem tudtam volna képzelni :) Egy gyors áfonyás-mascarpone krémmel fejedelmi torta lett :)

meduza
meduza Wed, 2014-04-23 15:15

Én megcsináltam a recept alapján + egy kis sütőpor és egyáltalán nem lett finom!
Undoritó olaj íze volt, csicsogott és nem jött fel semennyire sem.
Elpazaroltam a hozzávalókat, mert a kukában landolt.
Nem ajánlom ezt a receptet! Ehetetlen.

livia100
livia100 Sun, 2014-03-30 17:19

Én meg sütöttem,de sajnos egy általán nem hasonlít a browniera...Ez egy kakaós piskóta...sajnálom a hozzávalókat mert én browniet akartam sütni.
Ugyhogy sajnálom de ez törlés a kedvencekből!

Szerencsés Pálné
Szerencsés Pálné Fri, 2014-03-14 19:01

Nagyon finom a tésztája.Könnyű, igaz, hogy tettem hozzá egy kis szódabikarbónát, biztos, ami biztos. Legközelebb dupla adagot készítek belőle, mert hipp-hopp elfogyott.

Nyoszorgo
Nyoszorgo Tue, 2014-03-04 16:00

Én már többször elkészítettem, ha sütit ennék, mindig ezt sütöm, gyors és egyszerű, imádom! :)

Masamod74
Masamod74 Tue, 2014-03-11 22:34

Kipróbáltam már sütőben finomliszttel, mikróban rozsliszttel, de valahogy nekem csak egy tömör kakaós tészta lesz belőle. Gyorsnak gyors, ez igaz, de krém nélkül szerintem nem az igazi, vagy lehet, hogy én vagyok túl édesszájú...

Manolya
Manolya / Manolya Wed, 2014-02-12 22:04

Én is hasonló felindulásból készítettem mint a lustaság és a valamit úgy ennék érzés:) nagyon finom egyszerű és nagyszerű, egy tojásom volt csak itthon, így is finom lett, törtem bele egy fél tábla étcsokit is:D Köszönöm!

benizso
benizso Sat, 2014-02-08 20:19

Ha nem jön a napi e-mail, akkor sosem találok rá erre a receptre. Kedvet kaptam hozzá, pedig nagyon-nagyon nem vagyok sütemény bajnok. Sütőben sütöttem, szerintem kicsit sokáig, tűpróbával, kicsit száraz lett. A tepsit viszont nem kentem semmivel és így sem ragadt le. Köszi, tényleg egyszerű és nagyszerű a recept!

tothviki84
tothviki84 Thu, 2014-02-06 11:43

Szia!
Nagyon jól hangzik a recepted! :-) Ma meg is csinálom! :-)
Egy kérdés: kiolajozott!vajazott edényben mikrózod meg?
Vagy csak simán megy bele a massza? :-)

Evetke751
Evetke751 Fri, 2014-01-17 22:29

En picit varialtam, hozzatettem egy keshegynyi sutoport, amitol magasabb lett es kicsit "konnyebb". Nagyon fincsi lett...koszonom a receptet!!!:)

tomchee
TomChee / tomchee Fri, 2014-01-17 16:36

Eddig hasonló mikrós süti receptet használtam, de ez jobban bejött.
Én magam még, felszoktam dobni egy kis dioval, lekvárral, pudingal, avagy a bármivel ami a konyhában van és nem mérgező :D
Kiváló :)

szzsófi
szzsófi Fri, 2014-01-17 15:10

Szia! Mikróban milyen teljesítményen kell "sütni"? Köszi

bunny17n
bunny17n Tue, 2014-01-07 19:20

az első browniem ami sikerült! :D nagyon finom lett,köszönöm! :)

ginagini
ginagini Wed, 2013-12-25 20:17

Szia! Nagyon jó a recepted, nagyon finom, nagyon örültem neki, es nagyon hamar elfogyott! :) rozs lisztet használtam, mint te is, isteni volt! :)

gabe4
gabe4 Thu, 2013-12-19 19:33

A kakaósdobozt üresen találtam, de már annyira rászámítottam, hogy muszáj volt megcsinálnom. Kipróbáltam nesquik-kel és mondhatom: müxik úgy is.
Köszi!

zsulil
Zsulil / zsulil Thu, 2013-12-19 23:54

Nagyon örülök, és most be ültetted a bogarad az én fülembe is, ki kell próbálnom :D Köszönöm!

memoni
memoni Mon, 2013-12-16 01:18

Nagyon finom lett, de igen lapos (úgy kisújjnyi vékony), pedig direkt csak egy 26 centis tortaformában sütöttem (az volt a legkisebb formám).
Megpróbálom majd őzgerincben.
Ha creme brules tálba tennéd, meddig töltenéd? Félig, 3/4-ig?

zsulil
Zsulil / zsulil Thu, 2013-12-19 23:51

Mivel ugye sem szódabikarbóna, sem sütőpor nincs benne, ezért nincs mi "felhúzza", így a creme brules tál jó ötlet, 3/4-ig tenném, és akkor ha picit púposodik sem folyik ki belőle. Sok sikert hozzá :) és köszönöm, hogy kipróbáltad!

zsulil
Zsulil / zsulil Thu, 2013-12-12 18:55

Én személy szerint nem csinálnám Nesquik kakaóból, mert teljesen más az ízvilág. A sima kakaótól krémes csoki lesz a belseje, ha nem sütöd teljesen meg. De persze egy próbát megér :) Majd mesélj ha kipróbátad :)

bumi
bumi Sat, 2013-11-30 13:04

Szeretném megcsinálni sütőben, de nem tudom, hogy mekkora tortaformában vagy tepsiben süssem . SOS :-D Nagyon köszi

zsulil
Zsulil / zsulil Mon, 2013-12-02 18:51

mivel ez 4 főre egy "buci" szeletet jelent, nem kell nagy formába tenned, max. kicsit magasabb sütit kapsz, pl úgy számolom egy normál kuglóf forma fele lesz ebből az adagból :)

marti48
Marti48 / marti48 Sat, 2013-11-23 14:47

Hüha, szamtalan a pozitiv visszajelzes... ez mar elve csak jot iger!:) Pont ilyen gyors sütin törtem a fejemet. Köszi a megosztast, meg ma ki is probalom. Kellemes hetveget kivanok kedves Zsulil! Marti

marti48
Marti48 / marti48 Mon, 2013-12-02 19:43

Nagyon klassz recept, de vegülis atvarialtam sajat bögresre, be is küldtem. Nincs mikrom, es a sütöm se valami... ugyhogy ezert menetem biztosra a mar kiprobalt receptemmel. Köszi megegyszer a megosztast! :)

Üdv. Marti

310
finomliszt 8 csapott ek
cukor 8 ek
cukrozatlan kakaópor 4 ek
tojás 2 db
napraforgó olaj 6 ek
tej 6 ek