Töltött bundáskenyér 3. recept

1 adag
514
kcal
Töltött bundáskenyér 3.
Töltött bundáskenyér 3.
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon egy száraz cipó és már nagyon régen ettem bundáskenyeret, így ezt csináltam belőle. A receptet a Tv-ben láttam, igaz ott nem ilyen volt a töltelék benne. Már kipróbáltam melegszendvics krémmel is és úgy is nagyon finom.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Sonka helyett kolbásszal is tölthetjük, a fantáziánkra van bízva. Friss paradicsommal vagy paprikával is nagyon finom. Hagyma szeleteket is tehetünk bele.

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

sajtos-sonkás bundáskenyér
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret úgy szeljük, hogy elkezdünk levágni egy szeletet, de csak a 3/4-ig, majd vágunk még egy szeletet, de azt már teljesen levágjuk. Az így keletkezett "zsebbe" tesszük a sonka szeleteket és a sajtot.
  2. A tojásokat egy tálban felverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A kenyérszeleteket megforgatjuk a tojásban, az sem baj ha tovább hagyjuk kicsit benne állni.
  3. Egy serpenyőben az olajat felhevítjük és a kenyeret belehelyezzük, szép aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 10 206
elküldve: 0
receptkönyben: 175
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

a-édrienn

Mióta szakács: 2010.01.04.
87 recept

Hozzászólások (1)

zelma3
zelma3sze, 2012-01-25 21:46

Fantasztikusan finom, perc alatt elfogyott, igazán jó ötlet, rendkívül laktató!!!!Ajánlom mindenki figyelmébe nagyon gyorsan,könnyen elkészíthető!!!

Legfrissebb cikkek

Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Mitől barnulnak meg a gyümölcsök, zöldségek, veszítenek-e tápanyagaikból, és hogyan lehet megállítani az oxidációt?
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Hogy hogyan? Erre számtalan lehetőséged van. Segítünk eligazodni, hogy megtalálhasd a neked legmegfelelőbb módszert.
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Nemsokára eljön a nap, hogy hiába keressük a piacon az ízes, lédús paradicsomokat, csak melegházi nevelésű társaikkal találkozunk. Főzzünk az utolsó adagból finomakat!
514