Töltött bundáskenyér 3. recept

Töltött bundáskenyér 3.
Töltött bundáskenyér 3.
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon egy száraz cipó és már nagyon régen ettem bundáskenyeret, így ezt csináltam belőle. A receptet a Tv-ben láttam, igaz ott nem ilyen volt a töltelék benne. Már kipróbáltam melegszendvics krémmel is és úgy is nagyon finom.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Sonka helyett kolbásszal is tölthetjük, a fantáziánkra van bízva. Friss paradicsommal vagy paprikával is nagyon finom. Hagyma szeleteket is tehetünk bele.

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

sajtos-sonkás bundáskenyér
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret úgy szeljük, hogy elkezdünk levágni egy szeletet, de csak a 3/4-ig, majd vágunk még egy szeletet, de azt már teljesen levágjuk. Az így keletkezett "zsebbe" tesszük a sonka szeleteket és a sajtot.
  2. A tojásokat egy tálban felverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A kenyérszeleteket megforgatjuk a tojásban, az sem baj ha tovább hagyjuk kicsit benne állni.
  3. Egy serpenyőben az olajat felhevítjük és a kenyeret belehelyezzük, szép aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 10 122
elküldve: 0
receptkönyben: 174
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

a-édrienn

Mióta szakács: 2010.01.04.
87 recept

Hozzászólások (1)

zelma3
zelma3sze, 2012-01-25 21:46

Fantasztikusan finom, perc alatt elfogyott, igazán jó ötlet, rendkívül laktató!!!!Ajánlom mindenki figyelmébe nagyon gyorsan,könnyen elkészíthető!!!

Legfrissebb cikkek

Köles - gluténmentes és finom!
Köles - gluténmentes és finom!
Végre egy tisztességes menza a városban, és az már csak bónusz, hogy minden egyes ételük 100%-ig gluténmentes!
A hét szakácsa: Azila
A hét szakácsa: Azila
Eheti kiemelt szakácsunk Aliz, aki gyermekkorában nagymamájától leshette el a sütés-főzés fortélyait. Sokáig élt külföldön, így más nemzetek étkeivel is megismerkedett.
Gyerekekkel Portugáliában
Gyerekekkel Portugáliában
A portugálok napi ötször étkeznek, sőt, vidéken van még egy úgynevezett ceia, vagyis éjféli vacsora is. Ezt az életérzést próbáltuk meg magunkévá tenni idei nyaralásunk alatt.
530