Teljes kiőrlésű rozspalacsinta recept

Teljes kiőrlésű rozspalacsinta
Teljes kiőrlésű rozspalacsinta
12 perc / előkészület: 10 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon édesszájú vagyok, ugyanakkor igyekszem egészséges dolgokat enni. Így született meg ez a recept is. Picit sűrűbb, mint egy rendes palacsinta, de nagyon finom és laktató. 2-3-nál többet képtelenség megenni belőle. Én reggelire szoktam enni, és délutánig egészen eltelít. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Bármivel meg lehet tölteni, ami csak eszünkbe jut. Én legutóbb natúr joghurtot kevertem össze szederrel, és azzal töltöttem meg.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: desszert

egyéb elnevezések

rozspalacsinta, teljes kiőrlésű palacsintatészta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót összekeverjük, hogy szép egyenletes masszát kapjunk.
  2. Forró serpenyőbe kevés kókuszolajat teszünk, és megsütjük a palacsinta mindkét oldalát.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 16 540
elküldve: 5
receptkönyvben: 83
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Ri5izli

Mióta szakács: 2014.07.19.
1 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ÉszakiViking
ÉszakiViking v, 2015-05-24 17:44

Üdv.
Én 15 dkg rozslisztet, 3 db tojást használtam, de nem volt jó. Nagyon lassan sül, belül meg nyers marad a tészta. Nem jó a rozsliszt magában, ahogy írják máshol is.

Ri5izli
Ri5izli / Ri5izli szo, 2015-10-10 13:24

Szia!
Ne haragudj, nem láttam, hogy írtál.
Nem tudom, mi lehetett a baj. Lehet, hogy a 3 tojás már sok volt. Még egy kis vizet érdemes hozzátenni, hogy ne legyen annyira vastag a palacsinta, és akkor gyorsabban sül. Én mindig rozsliszttel készítem, és normálisan szokott sülni.

313