Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült oldalas gombás raguval

Sült oldalas gombás raguval
Sült oldalas gombás raguval
95 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az oldalas minden évszakban megállja a helyét, és ezzel a finom gombás-cukkinis-padlizsános körettel sem hizlal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalast sózzuk, borsozzuk, előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 1 óra alatt ropogósra sütjük.
  2. Kockára vágjuk a zöldségeket, a gombát sózzuk, borsozzuk és felhevített serpenyőben félpuhára pirítjuk őket.
  3. Hozzákeverjük az apróra vágott szárított paradicsomot, esetleg snidlinget, meglocsoljuk szőlőmagolajjal és azonnal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 979
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
104 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

oldalas gombasalátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

869
csiperkegomba 500 g
sertésoldalas 1500 g
padlizsán 1 db
cukkini 1 közepes db
szárított paradicsom 3 db
szőlőmagolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint