r
Nosalty Logó

Spárga mustáros mártással, tárkonnyal, lágytojással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
László Lilla
Spárga mustáros mártással, tárkonnyal, lágytojással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 579 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    428 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1956.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    442 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    608 mg
  • Nátrium
    741 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    347.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    182 micro
  • Kolin:
    349 mg
  • Retinol - A vitamin:
    297 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    817 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1743 micro
Összesen 579 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    58.2 g

Zsír

  • Összesen
    91.5 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    857 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3912.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    883 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    1215 mg
  • Nátrium
    1482 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    695.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    740 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    175 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    364 micro
  • Kolin:
    698 mg
  • Retinol - A vitamin:
    594 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1634 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3486 micro
Összesen 1159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    326 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárgát forrásban lévő sós vízben megfőzzük. A mártáshoz a tejszínt és a fetát összeforraljuk, sózzuk és borsozzuk, tálalásig melegen tartjuk.
  2. A tojásokat forrásban lévő vízben 6-7 perc alatt lágyra főzzük, jeges vízben langyosra hűtjük. Tálaláskor a spárgát meglocsoljuk a mártással, a tetejére rendezzük a félbevágott tojásokat, végül megszórjuk a dióval és a tárkonnyal.
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 422
  • Feltöltés dátuma: 2023. június 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
László Lilla 5 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek