Pangasius harcsa rántva recept

Kalória?
Pangasius harcsa rántva
Pangasius harcsa rántva
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Férjem bélgyulladásban szenved, így nagyon sok halat fogyasztunk. Nem olyan régen fedeztük fel ezt a tenyésztett harcsát.
Nagyon ízletes húsú hal. Bátran próbálkozzon vele, aki szereti a  halat. Nincs benne szálka, és nem zsíros a húsa. A mirelit is finom, de ha van lehetőség, érdemes a frisset vásárolni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Könnyű ebéd, vagy vacsora nagyon gyorsan, bármilyen körettel.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott pangasius, bundázott pangasius
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilét besózzuk, borsozzuk.
  2. A tojásokat felütjük és a tejjel elkeverjük.
  3. A szokásos módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a halszeleteket.
  4. Forró olajban pirosra sütjük.
  5. Azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 32 386
elküldve: 0
receptkönyben: 85
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárvári Mária

Mióta szakács: 2008.12.29.
117 recept

Hozzászólások (11)

Agostmar
Agostmar k, 2011-03-15 11:37

Tej helyett joghurtban elkevert halak fűszerkeverékben érdemes pácolni és úgy kisütni. A joghurtban való pácolás eddig még minden húsnál jobban bevált, kevesebb idő, fantasztikus ízek...

Agostmar
Agostmar szo, 2011-03-19 23:48

Nagyon finom lett, a lányom találta ki hogy így készítsük, mert Ő nem igazán rajongott a pangasius filéért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

skull.rv
Bloemcake / skull.rv p, 2010-05-21 18:11

Én már csináltam mexikói fűszerekkel, sima paprikás liszttel, szójás - csilis páccal, mindenhogy nagyon finom.

babyfoka
babyfoka / babyfoka szo, 2010-04-24 15:30

 Úgy a legfinomabb a cápaharcsafilé, ha pár órával előtte sós tejbe áztatjuk (akár egy éjszakára is), és utána paprikás lisztben kell csak megforgatni, és úgy kisütni.

Kat
Kat p, 2010-03-05 13:14

Szerintem elég gáz, ha valaki egy rántott halat csak receptből tud megcsinálni, aztán még kritizálja is végül a receptet, mert neki nem sikerült jól az íz. Bocs!

Legfrissebb cikkek

Kivételesen beszéljünk a fehérjékről!
Kivételesen beszéljünk a fehérjékről!
A szénhidrátokról és a zsírokról sokat olvashatunk, a fehérjékről azonban úgy érzem ritkán kapunk teljes körű ismereteket. Most ezt igyekszünk pótolni.
A hét szakácsa: Atkáriné Terike
A hét szakácsa: Atkáriné Terike
Terike már évek óta nem jár a pékhez kenyérért, ő készíti a családnak. Mindig az aktuális sütés a kedvenc. Tudását bemutatókon is kamatoztatja.
1609