Pangasius harcsa rántva recept

megosztás
0
Pangasius harcsa rántva
Pangasius harcsa rántva
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Férjem bélgyulladásban szenved, így nagyon sok halat fogyasztunk. Nem olyan régen fedeztük fel ezt a tenyésztett harcsát.
Nagyon ízletes húsú hal. Bátran próbálkozzon vele, aki szereti a  halat. Nincs benne szálka, és nem zsíros a húsa. A mirelit is finom, de ha van lehetőség, érdemes a frisset vásárolni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Könnyű ebéd, vagy vacsora nagyon gyorsan, bármilyen körettel.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott pangasius, bundázott pangasius
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A halfilét besózzuk, borsozzuk.
  2. A tojásokat felütjük és a tejjel elkeverjük.
  3. A szokásos módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a halszeleteket.
  4. Forró olajban pirosra sütjük.
  5. Azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 32 649
elküldve: 0
receptkönyben: 86
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárvári Mária

Mióta szakács: 2008.12.29.
117 recept

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Agostmar
Agostmar k, 2011-03-15 11:37

Tej helyett joghurtban elkevert halak fűszerkeverékben érdemes pácolni és úgy kisütni. A joghurtban való pácolás eddig még minden húsnál jobban bevált, kevesebb idő, fantasztikus ízek...

Agostmar
Agostmar szo, 2011-03-19 23:48

Nagyon finom lett, a lányom találta ki hogy így készítsük, mert Ő nem igazán rajongott a pangasius filéért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

skull.rv
Bloemcake / skull.rv p, 2010-05-21 18:11

Én már csináltam mexikói fűszerekkel, sima paprikás liszttel, szójás - csilis páccal, mindenhogy nagyon finom.

babyfoka
babyfoka / babyfoka szo, 2010-04-24 15:30

 Úgy a legfinomabb a cápaharcsafilé, ha pár órával előtte sós tejbe áztatjuk (akár egy éjszakára is), és utána paprikás lisztben kell csak megforgatni, és úgy kisütni.

Kat
Kat p, 2010-03-05 13:14

Szerintem elég gáz, ha valaki egy rántott halat csak receptből tud megcsinálni, aztán még kritizálja is végül a receptet, mert neki nem sikerült jól az íz. Bocs!

1609