Pangasius harcsa rántva recept

Pangasius harcsa rántva
Pangasius harcsa rántva
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Férjem bélgyulladásban szenved, így nagyon sok halat fogyasztunk. Nem olyan régen fedeztük fel ezt a tenyésztett harcsát.
Nagyon ízletes húsú hal. Bátran próbálkozzon vele, aki szereti a  halat. Nincs benne szálka, és nem zsíros a húsa. A mirelit is finom, de ha van lehetőség, érdemes a frisset vásárolni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Könnyű ebéd, vagy vacsora nagyon gyorsan, bármilyen körettel.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott pangasius, bundázott pangasius
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilét besózzuk, borsozzuk.
  2. A tojásokat felütjük és a tejjel elkeverjük.
  3. A szokásos módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a halszeleteket.
  4. Forró olajban pirosra sütjük.
  5. Azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 32 762
elküldve: 0
receptkönyvben: 85
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárvári Mária

Mióta szakács: 2008.12.29.
117 recept

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Agostmar
Agostmar k, 2011-03-15 10:37

Tej helyett joghurtban elkevert halak fűszerkeverékben érdemes pácolni és úgy kisütni. A joghurtban való pácolás eddig még minden húsnál jobban bevált, kevesebb idő, fantasztikus ízek...

Agostmar
Agostmar szo, 2011-03-19 22:48

Nagyon finom lett, a lányom találta ki hogy így készítsük, mert Ő nem igazán rajongott a pangasius filéért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

skull.rv
Bloemcake / skull.rv p, 2010-05-21 17:11

Én már csináltam mexikói fűszerekkel, sima paprikás liszttel, szójás - csilis páccal, mindenhogy nagyon finom.

babyfoka
babyfoka / babyfoka szo, 2010-04-24 14:30

 Úgy a legfinomabb a cápaharcsafilé, ha pár órával előtte sós tejbe áztatjuk (akár egy éjszakára is), és utána paprikás lisztben kell csak megforgatni, és úgy kisütni.

Kat
Kat p, 2010-03-05 12:14

Szerintem elég gáz, ha valaki egy rántott halat csak receptből tud megcsinálni, aztán még kritizálja is végül a receptet, mert neki nem sikerült jól az íz. Bocs!

Legfrissebb cikkek

Melania Trump végre beszélt arról, hogy mi a terve a Fehér Ház konyhakertjével
Melania Trump végre beszélt arról, hogy mi a terve a Fehér Ház konyhakertjével
A világ háziasszonyai együtt imádkoztak azért, hogy az egykori elnökfeleség veteményeskertje az új First Lady érkezésével is kiemelt figyelmet és gondozást kapjon.
Itt van pár tipp, hogy megállítsd az eszetlen élelmiszerpazarlást
Itt van pár tipp, hogy megállítsd az eszetlen élelmiszerpazarlást
A világ élelmiszertermelésének mintegy 20 százaléka vész kárba amiatt, hogy a szükségesnél többet fogyasztunk, az élelmiszerek jelentős része pedig a szemétbe kerül.
1604