r
Nosalty Logó

Nutellás-tojássárgás muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gréti
Nutellás-tojássárgás muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 398 kcal
  • 12% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2389 kcal
  • 12% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 378 kcal
  • 12% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    362 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    882.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    219 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    183 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    282 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    376 micro
Összesen 398 kcal
  • 12% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.2 g

Zsír

  • Összesen
    91.7 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    2170 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5294.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    218 mg
  • Kálcium
    1316 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    2477 mg
  • Nátrium
    1098 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313.8 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    763 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    436 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    387 micro
  • Kolin:
    1693 mg
  • Retinol - A vitamin:
    742 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2254 micro
Összesen 2389 kcal
  • 12% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    343 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    837.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    392 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    357 micro
Összesen 378 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és béleljük ki a muffin sütőt papírkákkal.
  2. Egy nagy tálban pár hanyag mozdulattal keverjük össze a nutella kivételével a hozzávalókat (én a biztonság kedvéért a tésztába is tettem nutellát), majd adagoljuk a tésztát a muffin formákba.
  3. Mindegyik adag tetejére tegyünk egy teáskanál nutellát, majd fogpiszkálóval keverjük bele a tésztába.
  4. Süssük 13-15 percig a muffinokat, majd hagyjuk hűlni őket 5 percig, utána fogyaszthatjuk. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 372
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 32920
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 03.

Ajánló

Ha tojássárgánk marad, mert éppen habcsókot készítettünk, akkor mindenképpen készítsünk belőle nutellás muffint. Fantasztikus a ropogós sütibe harapni, mely forrócsokit rejt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Házi nutellát készítettem, ami azonnal sütiért kiáltott. Ezt az igen egyszerű muffin receptet találtam, amit egy kicsit át dolgoztam. A tésztájába is kevertem a nutellából. Fél órán belül elkészülnek az illatozó muffinok, és nagyon finomak!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!