Hideg görög gyümölcsleves (főzés nélkül)
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Lezsik
adag
Előkészítés
perc
- 0% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
375g gyümölcslé173 kcal
-
250g meggy113 kcal
-
43 kcal
Összesen
329
kcal
- 0% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
1500g gyümölcslé690 kcal
-
1000g meggy450 kcal
-
171 kcal
Összesen
1311
kcal
- 0% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
58.9g gyümölcslé27 kcal
-
39.3g meggy18 kcal
-
1.8g vaníliás pudingpor7 kcal
Összesen
52
kcal
- 0% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 2.7 g
Zsír
-
Összesen 1.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 192.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 61 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 80 g
-
Cukor 55 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 525.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 144 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1733 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 251 micro
Összesen
329
kcal
- 0% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 771.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 265 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 157 mg
-
Foszfor 246 mg
-
Nátrium 91 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 320.2 g
-
Cukor 221 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 2102.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 576 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 104 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 82 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6930 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1005 micro
Összesen
1311
kcal
- 0% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.4 g
Zsír
-
Összesen 0.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 30.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 10 mg
-
Nátrium 4 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.6 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 82.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 272 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 39 micro
Összesen
52
kcal
Hozzávalók
-
1.5 l gyümölcslé
Elkészítés
- A gyümölcslevet a pudingporral simára keverjük.
- A gyümölcsöket, ha szükséges, felaprítjuk, majd a pudingos gyümölcslébe keverjük.
- Hűtőbe tesszük, és lehűtjük.
- Receptkönyvben: 241
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 56001
- Feltöltés dátuma: 2010. február 11.
Ajánló
Dúsíthatjuk tejszínnel is, akkor a puding után a tejszínt kell hozzákevernünk, illetve tálalhatjuk tejszínhabbal.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Lezsik
27 recept
Vendégségben jártunk, és ebédre kaptuk ezt a levest. Természetesen recepttel jöttünk haza.