r
Nosalty Logó

Gorgonzolás fusilli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Barilla
Gorgonzolás fusilli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 20% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 716 kcal
  • 20% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2869 kcal
  • 20% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 359 kcal
  • 20% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Folsav - B9-vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2506.2 g
  • Cink
    149 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    577 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    582 mg
  • Nátrium
    1027 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 716 kcal
  • 20% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Folsav - B9-vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.4 g

Zsír

  • Összesen
    98.4 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    249 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10024.7 g
  • Cink
    594 mg
  • Szelén
    336 mg
  • Kálcium
    2308 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    331 mg
  • Foszfor
    2326 mg
  • Nátrium
    4109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    345.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1075 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 2869 kcal
  • 20% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Folsav - B9-vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1253.1 g
  • Cink
    74 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    288 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    291 mg
  • Nátrium
    514 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 359 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kockázzuk fel a gorgonzolát, majd tegyük egy kerámia vagy fém tálba.
  2. Töltsünk meg teljesen egy edényt vízzel, ami legyen egy kicsit nagyobb, mint a tál.
  3. Tegyük a tálat az edénybe úgy, hogy érje a víz. Könnyed mozdulatokkal keverjük a sajtot, miközben olvad, majd adjuk hozzá a tejfölt és a parmezánt, így keverjük és főzzük 3 percig. Eközben, főzzük ki a tésztát egy lábos lobogó sós vízben. Ellenőrizzük a dobozon a főzési időt, majd amikor kész, szűrjük le a tésztát és keverjük hozzá a gorgonzola szószt.
  4. Azonnal tálaljuk!
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5396
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gorgonzolás fusilli
Barilla 60 recept

Egy hagyományos tészta gazdagítása Olaszország egyik legérdekesebb ízű sajtjával. www.barilla.hu

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek