r
Nosalty Logó

Duplagombás-cannelloni

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gombagasztro
Duplagombás-cannelloni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 965 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2896 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68 g

Zsír

  • Összesen
    42.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2564.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    1010 mg
  • Nátrium
    885 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    559.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    276 micro
  • Kolin:
    204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    274 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 965 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.1 g

Zsír

  • Összesen
    127.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    500 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7693.7 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    371 mg
  • Kálcium
    1178 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    409 mg
  • Foszfor
    3031 mg
  • Nátrium
    2655 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.7 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1679.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    564 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    189 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    84 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    827 micro
  • Kolin:
    611 mg
  • Retinol - A vitamin:
    495 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    821 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    41685 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 2896 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    332.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1801 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát kétfelé vesszük, felét szeletekre, felét apró darabokra vágjuk. A szeletelt gombát sózzuk, borsozzuk és kevés olajon pirítani kezdjük. Hagyjuk, hogy a gomba lepiruljon és a leve elfőjön (8-10 perc).
  2. Ezután hozzáadjuk a paradicsomszószt, majd fokhagymával és oregánóval fűszerezzük. Ha szükséges sózzuk és, ha nagyon sűrű, kevés vízzel hígíthatjuk. Folyamatos keverés mellett összeforraljuk és félretesszük.
  3. Kevés olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, majd rátesszük a darált húst és lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, kevés vízzel puhára pároljuk, majd hozzáadjuk az apró kockákra vágott gombát. Összepirítjuk, majd megtöltjük vele a cannellonikat. Hőálló tál aljára egy réteg paradicsomszószt szedünk, arra óvatosan ráhelyezzük a tésztacsöveket, majd bőségesen meglocsoljuk a gombás paradicsomszósszal.
  4. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Friss salátával is tálalhatjuk. Nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 100
  • Össznézettség: 1247
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Duplagombás-cannelloni
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek