Lehet, hogy eddig rosszul etted a kukoricád? Ettől a trükktől ámul és bámul most mindenki

Itt egy módszer arra, hogyan kerülheted el, hogy a kukoricaszem héja a fogaid közé ragadjon.

Felejtsünk el mindent, amit eddig a kukoricaevésről tudtunk! Itt egy új trükk, ami egy japán twitterezőtől származik, és amit sorra osztanak tovább a netezők.

https://twitter.com/alovesun/status/878931056958648321

Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy a kukoricaszem héja a metszőfogak közé ragadjon, illetve hogy a csövön maradékot hagyjunk. A trükköt a BuzzFeed is letesztelte:

A videó alapján A módszer egyszerű, csupán ezeket a lépéseket kell követni:

  1. Főzzük meg a kukoricát!
  2. Először csináljunk egy kis helyet, szedjünk le egy sornyi kukoricát a csőről!
  3. Tegyük rá a hüvelykujjunkat a rés melletti sorra, és húzzuk az üres járat felé!
  4. Együk meg a leszedett kukoricaszemeket!

Természetesen, ha nem tetszik az ötlet, maradhatunk a régi, jól bevált rágcsálós módszernél is.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Insider.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek