Hidegtálat az asztalra!

A húsvétot hidegtál nélkül várni olyan, mint a karácsonyt bejgli nélkül. Kedvenceinkből most kedvedre válogathatsz!

A húsvéti hidegtál fogalom. Minden asztalon megtalálható - van, ahol csak pár kaszinótojás, máshol órákon át készített műremek. De miért is ne lenne népszerű, mikor nemcsak a húsvét két fő kellékét, a sonkát és a tojást használhatjuk fel hozzá, de a szezonális, piacokon frissen megjelent zsenge zöldségeket is? Ráadásul előre elkészíthető, így nem kell azon aggódni, mikor érkeznek meg a vendégek, az sem baj, ha több turnusban jönnek - a hidegtál bármikor előkaphatós, és bizonyos fogásoknak kifejezetten jót tesz, ha állnak picit! Itt vannak a mi kedvenceink, szemezgessetek, és állítsátok össze a saját verziótokat!

  1. 1.

    Hideg csemegéző

  2. 2.

    Pufi süni party falatkák

  3. 3.

    Húsvéti mese-hidegtál

  4. 4.

    Piros karimás töltött tojások Húsvétra

  5. 5.

    Töltött lazac és sonka

  6. 6.

    Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon

  7. 7.

    Kacsaúsztató

  8. 8.

    Sonkatekercs tál

  9. 9.

    Tormakrémes, sonkás hidegtál (3.)

  10. 10.

    Hidegtál Húsvétra

  11. 11.

    Körözöttes hidegtál Gonoszka konyhájából

  12. 12.

    Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.

  13. 13.

    Vendégváró hidegtál impreza konyhájából

  14. 14.

    Hidegtál páva formában

  15. 15.

    Ünnepi hidegtál

  16. 16.

    "Vad talján" hidegtál

  17. 17.

    Sajttekercses hidegtál

  18. 18.

    Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs Katharosztól

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek