Ezt a 12 gyakori tésztafőzési hibát többé nem követheted el!

Tésztafőzés ától-cettig - ha ezeket a nagyon egyszerű szabályokat követed, mindig tökéletesre főzheted, és megfelelő szósszal tálalhatod a tésztát!

Nemcsak az olaszok, minden nemzet szereti és gyakorta főzi, na mi az? Persze hogy a tészta! Hogyan szeretjük? Van aki paradicsomosan, van aki tejszínesen, mások meg a sima olívaolajjal locsolt verzióra esküsznek. Egy biztos, senki sem szereti szétfőzve, szárazon vagy keményen. Nézd végig a listánkat, ügyelj a részletekre!

Ezeket ne csináld, hogy menő legyél tésztafőzésben!

Ismétlésképpen nézd meg a filmet, és utána főzz egy észbontó tésztát!

...ezek is érdekelhetnek!

Ezeket olvastad már?

Lecsós tészta olasz módra

A tésztákról híres olasz konyhának van egy fogása, ami olyan, mintha a magyar ízlésnek találták volna ki - a spagetti alla amarticiana egy kifinomult lecsó is lehetne tésztán!

Dacota

(viabuzzfeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk