Csinálj a kávéd tetejére krémes tejhabot mikróval 1 perc alatt!

Akarsz finom fehér sűrű tejhabot a kávédra mindenféle plusz eszköz nélkül? Egy kis üveg és egy mikró kell, semmi több!

Én személy szerint gyakorlatilag bármelyik kávé tetejére raknék egy jó adag krémes fehér tejhabot - sőt, sokszor igaziból csak azt eszem le róla, annyira jó. Ha nem akarsz külön habosítót venni, vagy a kávégéped levegővel működő habosítójával babrálni, ezt nézd! Csak tej és egy mikró kell, valamint egy zárható üveg.

Ez is kapcsolódik!

Verj tejszínhabot egyetlen befőttesüvegben!

1. Önts egy zárható (befőttes)üvegbe tejet félig, és rakd be a mikróba.

2. Melegítsd, amíg forró nem lesz (kb. 1 perc.)

3. Zárd le az üveget, jól rázd fel, és kész!

Néhány kávés finomság:

(címlapfotó: FLickr/Luis Macalinao)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!