12 ínycsiklandozó tájjellegű ételünk

Zalai, hajdúsági, észak-magyarországi és alföldi receptek, amikre jó emlékezni, és amiket mindenképp meg kell őrizni!

  1. 1.

    Zalai babosrépa füstölt hússal

  2. 2.

    Zalai kukoricamálé - Kukoricaprósza 5.

  3. 3.

    Hajdú káposzta

  4. 4.

    Gombóta

  5. 5.

    Kukó leves avagy mancsleves

  6. 6.

    Palóc túrós lepény

  7. 7.

    Palóc puppa

  8. 8.

    Laska - palóc krumplilángos

  9. 9.

    Kazári ferentő

  10. 10.

    Alföldi kalács

  11. 11.

    Slambuc 3. -pirított tésztával

  12. 12.

    Alföldi pásztoros

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek