12 fenséges és férfias, kolbásszal töltött hús

Kicsit munkásabb előkészítés után a hosszú sütési időt elvégzi helyettünk a tűzhely, így mi foglalkozhatunk mással: leves, köret, sütemény készítése és egyéb elfoglaltságok.

  1. 1.

    Zsebes karaj Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  2. 2.

    Szalonnába tekert töltött sertéscomb

  3. 3.

    Töltött szűzpecsenye

  4. 4.

    Töltött bélszín Csiki Piroskától

  5. 5.

    Snack kolbásszal töltött karaj

  6. 6.

    Ínyenc töltött csirkemell

  7. 7.

    Kolbásszal-sajttal töltött csirkemell

  8. 8.

    Kolbásszal töltött karaj aszalt szilva mártással

  9. 9.

    Kolbászos karaj zöldséges mártással

  10. 10.

    Sajttal, kolbásszal töltött csirkecomb

  11. 11.

    Kolbásszal töltött szűz bacon köntösben

  12. 12.

    Kolbásszal töltött karaj

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!